Известување за натпреварот „Млади библиотекари“

Почитувани
Ве известувам дека заради организаторски проблеми, годинешниов Републичкиот натпревар „Млади библиотекари“ наместо во градот Ресен ќе се одржи во градот Струга под покровителство на Центарот за култура „Браќа Миладиновци“. Натпреварот ќе се одржи на 03. 11. 2017 година со почеток во 12 часот во Центарот за култура „Браќа Миладиновци“ - Струга.