Важна информација за 44. Годишно собрание

Важна информација!!!!
Почитувани колеги, ве известувам дека одржувањето на Годишното собрание, 44 по пред се поместува за една недела, заради организациски проблеми. Истото ќе се одржи на 16-17 ноември 2017 година. ИО на БЗМ се извинува за поместувањето на терминот.
Претседател на БЗМ, Благој Николов, библиотекар советник