Предавање на тема „Изработка на трудови: презентации во Powerpoint“

Почитувани, Ве информираме дека работилницата на тема „Изработка на трудови: презентации во Powerpoint“ е презакажана за 25 септември (вторник) од 12.00 часот. Предавањето ќе го води доц. д-р Александар Иванов од Факултетот за безбедност во Скопје. Содржината на предавањето е:

 

Како да направите ефективна презентација на она што сакате да го кажете?

- Структурурање на презентација

- Методологија на излагање на содржината

- Користење на визуелни средства

 

Заинтересираните слушатели своето присуство може да го потврдат на следниов мејл: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите или на телефонскиот број: 078/208449