Библиотека на годината, 2018

Почитувани,

Годинешниот добитник на признанието „Библиотека на годината“ за 2018 година е Училишната библиотека на ОУ „Св. Кирил и Методиј“ од Битола. Врачувањето на истата ќе биде на ден 7. 12. 2018 година, на свеченоста по повод патрониот празник на Националната и универзитетска библиотека „Св. Климент Охридски“ - Скопје.

 

Честитки до добитникот на признанието!