Републички натпревар „Млади библиотекари“, 2014

Се известуваат сите заинтересирани учесници дека годинешниов 15. по ред Републички натпревар „Млади библиотекари“ ќе се одржи на 31. 10. 2014 година. Поместувањето на натпреварот за една недела е на барање на домаќинот. Натпреварот ќе се одржи во Локалната библиотека „Гоце Делчев“ од Велес. Пријавувањето на кандидатите за натпреварот е најдоцна до 15. 10. 2014 година. Во пријавата треба да стои име и презиме на натпреварувачот, име и презиме на менторот и од кое училиште доаѓаат. Пријавите можат да се достават по пошта или на e-mail Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите .