БИБЛИОТЕКИТЕ КАКО МЕСТА ЗА ИСТРАЖУВАЧКИ И КРЕАТИВНИ АКТИВНОСТИ

Им се соопштува на сите заинтересирани библиотекари кои сакаат да земат учество со свој труд во работниот дел на 42. годишно собрание на БЗМ кое ќе се одржи во првата половина од јуни, своите трудови да ги достават на e-mail Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите . Темата за ова годишно собрание е насловена:
БИБЛИОТЕКИТЕ КАКО МЕСТА ЗА ИСТРАЖУВАЧКИ И КРЕАТИВНИ АКТИВНОСТИ
Секој труд задолжително да има апстракт.