Известување за доставување на стручни трудови на списанието „Библиотекарство“, 2017

Почитувани колеги - членови на БЗМ, ве известувам дека стручни трудови за годинешниов двоброј на списанието „Библиотекарство“ ќе се примаат заклучно со 15. 10. 2017 година.

Терминот е заради уредување на списанието, техничка припрема и печатење.

Со почит,

Претседател на БЗМ, Благој Николов, библиотекар советник